ΠΑΟΚ: Η γκολάρα του Τζόλη με ταχύτητα 87 χλμ! (vid)

ΠΑΟΚ: Η γκολάρα του Τζόλη με ταχύτητα 87 χλμ! (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η γκολάρα του Τζόλη με ταχύτητα 87 χλμ! (vid)

bet365

Ο 18χρονος επιθετικός σκόραρε για τέταρτο σερί παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να περιγράψει το γκολ του Τζόλη με μια λέξη.

Η οβίδα του Χρήστου Τζόλη στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε το δρόμο προς την πέμπτη σερί νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο ματς, μετά τα γκολ που είχε πετύχει κόντρα σε Αϊντχόφεν, Λαμία και Ομόνοια.

Η ταχύτητα της μπάλας από το σουτ του 18χρονου και πριν αυτή αναπαυθεί στα δίχτυα της εστίας του Αστέρα καταγράφηκε στα 87 χιλιόμετρα την ώρα!

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να περιγράψει με μια λέξη το εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, γκολ του Τζόλη στον αγώνα της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα