Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς προβλήματα στο Ηράκλειο

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα είναι ουσιαστικά κομπλέ στο αυριανό παιχνίδι της με τον ΟΦΗ
Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα θα παίξει αύριο (6/12) ο Απόλλων Σμύρνης στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε την καλύτερη δυνατή αποστολή. Παράλληλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19 και ήταν όλοι αρνητικοί.
Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.