Ουαντού στο gazzetta.gr: «Μπορεί να βρει σωστή ισορροπία ο Παναθηναϊκός με τον Ντρεοσί»

Ουαντού στο gazzetta.gr: «Μπορεί να βρει σωστή ισορροπία ο Παναθηναϊκός με τον Ντρεοσί»

Νίκος Μαρούδας
Ουαντού στο gazzetta.gr: «Μπορεί να βρει σωστή ισορροπία ο Παναθηναϊκός με τον Ντρεοσί»

bet365

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν κι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πιέρ Ντρεοσί είναι ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Αμπντεσλάμ Ουαντού, που μίλησε στο gazzetta.gr για όσα μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο νέος Γάλλος γενικός διευθυντής του!

Νέο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι εδώ και μερικές μέρες ο Πιέρ Ντρεοσί. Ο Γάλλος πρώην τεχνικός διευθυντής της Παρί FC αλλά και των Λιλ, Ρεν, έχει ένα πολύ καλό και δυνατό όνομα στην πατρίδα του έχοντας αφήσει έργο όπου έχει εργαστεί. Έχει καταφέρει να αποκτήσει στις ομάδες που βρισκόταν ποδοσφαιριστές που μετέπειτα πραγματοποίησαν σπουδαία καριέρα.

Μεταξύ αυτών είναι κι ένας που πέρασε από την Ελλάδα. Πρόκειται για τον Αμπντεσλάμ Ουαντού, που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο πρώην στόπερ των «ερυθρολεύκων», μίλησε στο gazzetta.gr για την επιλογή του Παναθηναϊκού να ξεκινήσει συνεργασία με τον Ντρεοσί και μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνον.

Ο 42χρονος, πλέον, Μαροκινός πρώην κεντρικός αμυντικός των Ολυμπιακού, Φούλαμ, Νανσί και άλλων, είχε συνεργαστεί με τον νέο γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού το 2003 όταν εκείνος τον πήρε στη Ρεν. Ο Γάλλος ήταν εκείνος που αποφάσιζε για τις μεταγραφικές κινήσεις της γαλλικής ομάδες εκείνα τα χρόνια και μια από τις επιλογές του ήταν και ο Ουαντού.

«Ο Ντρεοσί γνωρίζει να χτίζει! Έχει πολλές εμπειρίες στο ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, έχοντας δουλέψει στη Λιλ, στη Ρεν και σε άλλες ομάδες. Είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται για την οικονομική ισορροπία και τον αθλητισμό», μας αναφέρει ο Μαροκινός για τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στον Ντρεοσί.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στη γνώση που έχει στην αγορά του ποδοσφαίρου, αλλά και το... κλειδί που τον βοηθάει ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση. «Γνωρίζει τέλεια τη διεθνή αγορά και έχει το πλεονέκτημα να έχει παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, οπότε ξέρει να μιλάει γι' αυτό, είναι ένα άτομο που προσαρμόζεται σε όλα τα πλαίσια για την υλοποίηση βιώσιμων έργων», λέει χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο Ουαντού, φάνηκε σίγουρος όσον αφορά την δουλειά του στον Παναθηναϊκό... «Μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να βρει την σωστή ισορροπία που αναζητά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED