Παναθηναϊκός: Στο δημόσιο και τον δήμο τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες

Παναθηναϊκός: Στο δημόσιο και τον δήμο τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Στο δημόσιο και τον δήμο τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες

bet365

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις για το μνημόνιο συνεργασίας, τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες του γηπέδου θα πηγαίνουν στο δημόσιο και τον δήμο Αθηναίων.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι σε κάθε γήπεδο για έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο είναι τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες. Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση για το μνημόνιο συνεργασίας που αφορά το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, τα έσοδα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Βοτανικού δεν θα καταλήγουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά ολοκληρωτικά στο δημόσιο και τον δήμο Αθηναίων.

Το συγκεκριμένο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:

''Η χρήση και η λειτουργία του γηπέδου εκχωρείται, άνευ ανταλλάγματος, στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για 99 χρόνια, με τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί και η Εθνική Ελλάδος. Τα έσοδα, από κάθε μορφής εμπορικές λειτουργίες του γηπέδου, κατανέμονται μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Δήμου Αθηναίων''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED