Καρλίτος: «Να κάνουμε όλοι ένα βήμα εμπρός και να βάλουμε την καρδιά μας στο γήπεδο» (vid)

Gazzetta team
Καρλίτος: «Να κάνουμε όλοι ένα βήμα εμπρός και να βάλουμε την καρδιά μας στο γήπεδο» (vid)

bet365

Στην διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Καρλίτος με τον Ισπανό να αναφέρει πως η κάθε νίκη βοηθάει και η σημερινή βοήθησε περισσότερο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης νίκης του Παναθηναϊκού στη φετινή Super League Interwetten ήταν ο Καρλίτος. Ο Ισπανός πέτυχε και τα δύο γκολ των «πράσινων» στο 2-0 επί της Λαμίας και σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι σαφές ότι χρειαζόμασταν τη νίκη. Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω ότι είμαστε οι ίδιοι παίκτες που ήμασταν και την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς σήμερα καταφέραμε να πάρουμε το "βραβείο" για όλες τις θυσίες που κάναμε. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου».

Για το αν έπαιξε ρόλο ο προσωπικός εγωισμός: «Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μία κακή κατάσταση, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπρος και να βάλουμε την καρδιά μας στο γήπεδο. Πάντα θα πρέπει να ξέρεις ότι φεύγεις από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας δώσει τα πάντα».

Για το αν νιώθει ηγέτης: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηγέτη, αλλά έναν ακόμη παίκτη και αυτό το είπα όταν είχα έρθει. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου νομίζω ότι τα γκολ μπορούν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Κοιτάζω το συλλογικό καλό και λιγότερο τον εαυτό μου».

Για την ατάκα του Λάζλο Μπόλονι που δεν έκανε χατ-τρικ: «Το είχα στο μυαλό μου, όμως περισσότερο είχα να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, που τους αναζητούσαμε σαν κάποιος την τροφή του».

Για το αν βοηθούν οι νίκες ώστε να αποβάλλουν το άγχος: «Όλες οι νίκες βοηθούν και η αποψινή ακόμη περισσότερο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για τον πανηγυρισμό του: «Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ και οι συμπαίκτες μου που δεν ήμασταν παρόντες αξίζαμε τη νίκη γιατί δουλεύουμε σκληρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα