Τεννές: «Καθοριστική φάση το χαμένο πέναλτι» (vid)

Gazzetta team
Τεννές: «Καθοριστική φάση το χαμένο πέναλτι» (vid)

bet365

Στο χαμένο πέναλτι της Λαμίας στάθηκε και ο τεχνικός των... κυανόλευκων, Μπάμπης Τεννές χαρακτηρίζοντάς την καθοριστική για την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

Η Λαμία δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μπάμπης Τεννές μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν καθοριστική φάση το χαμένο πέναλτι για το παιχνίδι. Ήρθε σε ένα διάστημα που η ομάδα μας προσπαθούσε και έβγαλε καλή διάθεση. Από το σημείο εκείνο μας κατέβαλε η απογοήτευση και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν οι ίδιοι. Ήμασταν σε δύσκολη θέση και κάθε παιχνίδι που περνάει χωρίς να παίρνουμε βαθμούς, εξακολουθούμε να είμαστε και η θέση μας να γίνεται ακόμα χειρότερη. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης και κρατάω την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά σήμερα».

Όσο για το τι κρατάει: «Υπάρχει το υλικό και η διάθεση, αλλά μας λείπει το καλό αποτέλεσμα για να ανέβει η ψυχολογία μας. Θα έρθει κάποια στιγμή, το ελπίζω και το πιστεύω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα