Σίμος: «Να βρεθεί ισορροπία μεταξύ παλιών και νέων παικτών του ρόστερ» (vid)

Σίμος: «Να βρεθεί ισορροπία μεταξύ παλιών και νέων παικτών του ρόστερ» (vid)

Gazzetta team
Σίμος: «Να βρεθεί ισορροπία μεταξύ παλιών και νέων παικτών του ρόστερ» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να υπάρξει ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και στη χημεία που θα πρέπει να βρει χρόνο με τον χρόνο το ρόστερ του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην έλευση του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν και στην ένταξή τους με ομαλό τρόπο στην ομάδα:

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Θα προσεγγίσουμε το ματς όπως όλα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε είτε στο τακτικό κομμάτι, είτε από πλευράς έντασης είτε από πνευματικής πλευράς. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα στην προπόνηση και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν παίζει ρόλο ότι δεν έχουμε κερδίσει εκεί τον Αστέρα Τρίπολης. Δίνουμε σημασία στο τώρα και όλη η συγκέντρωσή μας είναι εκεί», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με τον ερχομό του Ντε Γκουζμάν ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές. Έχουν έρθει 14 νέοι παίκτες, κάτι που έπρεπε να γίνει. Έχουμε ένα δυνατό γκρουπ σε ικανότητες και προσωπικότητες. Θέλουμε οι 14 νέοι παίκτες και οι παλιοί να βρουν μια ισορροπία και αυτό μόλις γίνει θα μπορεί να βγάλει καλά πράγματα και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας σε αυτό. Είναι μεγάλη χαρά μας που ένας ποδοσφαιριστής του επιπέδου του Ντε Γκουζμάν είναι στο ρόστερ μας. Είναι σε καλή κατάσταση. Θέλει μεγάλη προσοχή ώστε να εναχθεί στην ομάδα για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Θέλουμε να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα