Μποροβήλος: «Ο κόσμος το έχει ανάγκη»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Ο κόσμος το έχει ανάγκη»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης έδειξε αισιόδοξος πως σύντομα θα έχουμε φιλάθλους στα γήπεδα της Super League 1
Επί τάπητος έχει τεθεί το ενδεχόμενο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα έστω και σε μικρή αναλογία με την χωρητικότητα των γηπέδων και ο Γιώργος Μποροβήλος έδειξε αισιόδοξος πως άμεσα θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις. Οπως σχολίασε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης στο Metropolis, υπάρχουν τα εχέγγυα ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία του κόσμου. «Η Πολιτεία αντιμετωπίζει θετικά το θέμα. Μένει να είμαστε σίγουροι ότι η υγεία των εμπλεκομένων είναι εξασφαλισμένη και να μην ρισκάρουμε. Είναι απαραίτητο ένα μικρό ποσοστό να επανέλθει, όχι μόνο για εισπρακτικούς λόγους, αλλά και γιατί ο κόσμος το έχει ανάγκη. Η πανδημία έχει επηρεάσει ψυχολογικά και ο κόσμος αναζητεί μία διέξοδο. Νομίζω ότι τα γήπεδα είναι αρκετά μεγάλα. Εμείς ζητήσαμε 30%, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε με 15-20%, με αποστάσεις θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Η καθημερινότητά μας είναι πολύ πιο επικίνδυνη, από το να πάμε σε ένα γήπεδο με ταξιθέτηση και με αποστάσεις. Εμείς, επαναλαμβάνω, ζητάμε 30%, όμως, μπορούμε και με 15-20%, για να δούμε στην πράξη ότι αυτό δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία. Ενδεχομένως να είναι και αρνητικός ο λογαριασμός για τις ομάδες, παρά την επιστροφή. Ισως μπουν μέσα οι ομάδες. Η διοργάνωση ενός αγώνα έχει έξοδα, τα οποία θα είναι τα ίδια. Εάν λάβουμε υπόψιν μας ότι για να εκδοθούν και να διατεθούν τα εισιτήρια απαιτούνται άνθρωποι και ότι τα γήπεδα θα πρέπει να φυλάσσονται από σεκιούριτι, δεν θα μένει τίποτα».
Κλείνοντας σχολίασε πως «μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε οριστική εξέλιξη. Ίσως να επιστρέψουν και πιο νωρίς από τις αρχές Νοεμβρίου, αν τα πράγματα δεν κινηθούν με ελληνικούς ρυθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα