Μιρτσέα Λουτσέσκου στο gazzetta.gr: «Μπράβο στον Παναθηναϊκό για Μπόλονι, έχουμε ίδια φιλοσοφία»

Μιρτσέα Λουτσέσκου στο gazzetta.gr: «Μπράβο στον Παναθηναϊκό για Μπόλονι, έχουμε ίδια φιλοσοφία»

Μιρτσέα Λουτσέσκου στο gazzetta.gr: «Μπράβο στον Παναθηναϊκό για Μπόλονι, έχουμε ίδια φιλοσοφία»

bet365

O θρυλικός Μιρτσέα Λουτσέσκου των 37 τίτλων μιλάει στο gazzetta.gr για τον Λάζλο Μπόλονι καλωσορίζοντας την απόφαση του Παναθηναϊκού να προσλάβει τον Ρουμάνο τεχνικό. «Ευφυής, με μεγάλη εμπειρία, είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει».

O Μιρτσέα Λουτσέσκου με 41 χρόνια προπονητικής καριέρας και 37 τίτλους στο ενεργητικό του (σ.σ.: μόνο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει κατακτήσει περισσότερα τρόπαια) συνεχίζει στα 75 του να βγάζει... λαγούς από το καπέλο του.

Η Ντιναμό Κιέβου την οποία ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο κατέκτησε το Σούπερ Καπ, απέκλεισε διαδοχικά Άλκμααρ και Γάνδη φτάνοντας στους ομίλους του Champions League, ενώ προπορεύεται στο πρωτάθλημα Ουκρανίας.

Ο πολύπειρος τεχνικός, ο οποίος έγραψε ιστορία κυρίως στη Σαχτάρ Ντόνετσκ πανηγυρίζοντας 8 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 7 Σούπερ Καπ και 1 Κύπελλο UEFA, δεν κρύβει την εκτίμηση του για τον Λάζλο Μπόλονι.

Οι δύο Ρουμάνοι συνυπήρξαν στην εθνική ομάδα της χώρας τους την δεκαετία του '80 με τον Λουτσέσκου να εκτελεί χρέη ομοσπονδιακού προπονητή και τον Μπόλονι να αποτελεί τον αρχηγό εκείνης της ομάδας. Με την πορεία των χρόνων «σφυρηλατήθηκε» μια σχέση αλληλοσεβασμού μεταξύ τους.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου με αφορμή την επικείμενη πρόσληψη του 67χρονου προπονητή στον Παναθηναϊκό, μίλησε στο gazzetta.gr με κολακευτικά σχόλια για την αξία του Μπόλονι, ενώ συνεχάρη τους «πράσινους» για την απόφαση τους να επιλέξουν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ.

«Μπράβο στον Παναθηναϊκό! Θέλω να συγχαρώ τον σύλλογο για την επιλογή του Λάζλο Μπόλονι. Έκανε πολύ καλή κίνηση. Ο Λάζλο είναι ένας ευφυής προπονητής για τον οποίο έχω εξαιρετική άποψη. Ίσως θυμάστε, πως ήταν ο αρχηγός μου την εποχή που ήμουν ομοσπονδιακός τεχνικός στη Ρουμανία (1981/86). Πρόκειται για έναν ευφυή προπονητή με πολύ μεγάλη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Επίσης, μπορώ να πω πως έχουμε την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετικό κλαμπ. Γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρώ πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην προσαρμογή του.

Άλλωστε η Ελλάδα και η Τουρκία για παράδειγμα δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τη Ρουμανία. Ανήκουμε στα Βαλκάνια, οπότε ο Μπόλονι γνωρίζει τι συνθήκες υπάρχουν. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό και θα κάνει σωστή δουλειά. Θέλω να τον συγχαρώ για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί του», τόνισε χαρακτηριστικά ο πολυνίκης τεχνικός και πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα