ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση για Μπαλογιάννη

ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση για Μπαλογιάννη

Gazzetta team
ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση για Μπαλογιάννη

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Αρκετές οι απουσίες για τον Γιώργο Σίμο.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, πραγματοποίησε την Τετάρτη (7/10) την πρώτη του προπόνηση με την κρητική ομάδα. Ο τεχνικός, Γιώργος Σίμος είχε αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά και παικτών που λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε την Τετάρτη (7/10) το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Πασχάλης Στάικος και Adrian Sardinero, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Juan Neira, που χθες (6/10) υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Ο Vajebah Sakor προπονήθηκε κανονικά. Θεραπεία έκανε ο Πραξιτέλης Βούρος, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Felipe Souza, ενώ οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης, σε δυο γκρουπ. Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και κατοχής της μπάλας.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (8/10), στις 17:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα