Άρης: Ανοιχτό του Μπρούνο, επαφές και για φορ

Άρης: Ανοιχτό του Μπρούνο, επαφές και για φορ

Gazzetta team
Άρης: Ανοιχτό του Μπρούνο, επαφές και για φορ

bet365

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (5/10) και στον Άρη παραμένει ανοιχτό το ζήτημα του Μπρούνο αλλά κι ενός επιθετικού που θα έχει δευτερεύοντα ρόλο.

Το όνομα του Μπρούνο βρίσκεται στην καθημερινότητα του Άρη κάμποσους μήνες τώρα, ωστόσο η υπόθεσή του παραμένει περίπλοκη. Εξαρτάται από τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς, αν δηλαδή θέλει τον ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό. Ο Άρης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτησή του. Σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και μένει να φανεί αν ο παίκτης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ή αν θα αποκτήσει ο Άρης ρεαλιστικές πιθανότητες για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε διαδικασία επαφών για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη στην κορυφή της επίθεσης. Στις τελευταίες ημέρες δόθηκε προτεραιότητα σε υποθέσεις παικτών για την ενδυνάμωση της ομάδας στη μεσοαμυντική και μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά η σκέψη ενίσχυσης της κορυφής της επίθεσης ουδέποτε εγκαταλείφθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα