Συγκλονιστικός Λέο Μάτος: «Θα φύγω τελευταίος, θα δώσω και το αίμα μου για τον ΠΑΟΚ» (pic)

Συγκλονιστικός Λέο Μάτος: «Θα φύγω τελευταίος, θα δώσω και το αίμα μου για τον ΠΑΟΚ» (pic)

Gazzetta team
Συγκλονιστικός Λέο Μάτος: «Θα φύγω τελευταίος, θα δώσω και το αίμα μου για τον ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Ο Λέο Μάτος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για την επιστροφή του στα αγωνιστικά πλάνα του ΠΑΟΚ.

Ο 34χρονος άσος του Δικεφάλου του Βορρά, Λέο Μάτος θα βρίσκεται και πάλι στα σχέδια του Αμπέλ Φερέιρα για τη φετινή σεζόν και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Μάτος από την πλευρά του, ανέφερε πως είναι ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία που του δόθηκε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα να φτάσει σε περισσότερες κατακτήσεις τίτλων.

«Ξέρεις ότι όταν ζητάς μια λύση από τον Θεό στα προβλήματά σου και ο Θεός σε εκπλήσσει και σου δίνει μια καλύτερη λύση, δέκα φορές από αυτή που ζήτησες; Ναι ο Θεός με εξέπληξε ξανά.

Ναι δυστυχώς ήταν να φύγω από την ομάδα που είχα μάθει να αγαπάω τα τέσσερα τελευταία χρόνια, για να πάω να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Βραζιλία. Είμαι πολύ ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, στην διοίκηση και στο τεχνικό τιμ, για την ευκαιρία να μείνω εδώ στον ΠΑΟΚ, μετά από κάποιες συζητήσεις ήταν απόφασή μου να μείνω και να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Αυτή η γενιά νικητών που έφτασε τον Ιούνιο του 2016, ήμουν ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ και θα δώσω το αίμα μου για να είμαι ο τελευταίος που θα φύγει.

Όπως λέει ο πρόεδρός μας, ας γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ με χρυσά γράμματα, γι’ αυτό θα είμαι εδώ μέσα και έξω από το γήπεδο και εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει περισσότερους τίτλους. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στοργής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα