Ολυμπιακός: Ο Μέντες το «κλειδί» για τον Ντιόγκο Κεϊρός της Πόρτο (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Μέντες το «κλειδί» για τον Ντιόγκο Κεϊρός της Πόρτο (vid)

bet365

Δημοσίευμα θέλει τον περίφημο ατζέντη Ζόρζε Μέντες να έρχεται σε επαφή με την Πόρτο για να κλείσει τη δουλειά για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».
ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Την ώρα που ο Σεμέδο συνεχίζει να παίζει δυνατά για την Μπενφίκα, τα σενάρια για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης αμυντικής γραμμής συνεχίζονται.

Όπως υποστηρίζουν στη Γαλλία, ο Ντιόγκο Κεϊρός, που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και αρέσει στον Μαρτίνς απασχολεί έντονα στο Λιμάνι.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο Ζόρζε Μένετες έχει αναλάβει το έργο να τον στείλει στον Ολυμπιακό.

Ο Κεϊρός δεν υπολογίζεται φέτος από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και παραχωρείται ως δανεικός. Μάλιστα κι η Λάτσιο τον έχει στο μπλοκάκι της.

Ο 21χρονος είναι διεθνής με όλες τις ομάδες στα κλιμάκια της εθνικής Πορτογαλίας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Λεϊσόες. Εκεί τον ανακάλυψαν από την Πόρτο στην οποία και ανήκει από το 2010.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα