ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σίμος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν στέκομαι σε μια στιγμή»

Σίμος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν στέκομαι σε μια στιγμή»

Σίμος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν στέκομαι σε μια στιγμή»

Ο Γιώργος Σίμος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαριστές του και τόνισε πως δεν στέκεται σε μια άτυχη στιγμή σαν αυτή στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δυστυχώς συνέβη και σε εμάς. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα μας είχε μία πολύ καλή απόδοση, είχαμε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, παρ' όλα αυτά στο ημίχρονο χάναμε. Στο δεύτερο μέρος έδειξαν μέρος της καρδιάς και της προσωπικότητας που έχουν και γύρισαν το παιχνίδι. Μια στιγμή, το ποδόσφαιρο έτσι είναι, θα μάθουμε από αυτό».

Για το αν τον προβλημάτισε κάτι: «Δεν με προβλημάτισε κάτι, αντιθέτως είδα μια ομάδα με υψηλό τέμπο, πολύ ανταγωνιστική και μέχρι να γυρίσουμε το σκορ η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη. Έγινε μια τόσο μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες να γυρίσουν το παιχνίδι, που είναι λογικό τα τελευταία 5-10 λεπτά να σε πιάσει άγχος. Ήταν μια στιγμή, δεν μένω σε αυτό, είμαι περήφανος για την ομάδα, γιατί πολύ γρήγορα δείχνουν τι ικανότητες και τι μέλλον έχουμε. Σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει, έχουμε έναν αγώνα που πρέπει να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε κι έχουμε μετά δύο εβδομάδες μπροστά μας να βελτιωθούμε».