Ολυμπιακός: Η επιμονή για Ρέις και οι υποθέσεις των Σεμέδο, Ράντονιτς και Ελ Γκαζί

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μαρτίνς συνεχίζει να θέλει την απόκτηση του Ρέις, η Μπενφίκα δεν... κρύβεται για τον Σεμέδο και οι Ελ Γκαζί, Ράντονιτς εμφανίζονται πιο έντονα ως επιλογές για τα εξτρέμ.
Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν και από την Πορτογαλία θα κάνει μία ακόμα προσπάθεια για τον αριστερό μπακ, Ματέους Ρέις. Τον Βραζιλιάνο της Ρίο Άβε που τόσο ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ουσιαστικά το... θέμα και το εμπόδιο σε αυτήν την περίπτωση ήταν οι αξιώσεις της Ρίο Άβε. Για τον Σεμέδο από την άλλη η Μπενφίκα έδειξε και μέσω του Ζόρζε Ζέσους ότι δεν θα παρατήσει την υπόθεση, με τον Ολυμπιακό να ξέρει πάντως τα δεδομένα και έχει ενεργοποιηθεί για στόπερ. Η Μπενφίκα θα επιμείνει αλλά σε αυτή τη φάση τα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός δεν τα φτάνει.
Από εκεί και πέρα για τους εξτρέμ πέραν των γνωστών ονομάτων τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει τα ονόματα του Σέρβου ακραίου της Μαρσέιγ, Ράντονιτς και του Ελ Γκαζί. Ο 25χρονος Ολλανδομαροκινός Ελ Γκαζί ανήκει στην Άστον Βίλα και έχει μάνατζερ τον Μέντες. Φέτος έχει 2 ματς με 1 γκολ και πέρυσι είχε 40 αγώνες με 6 γκολ και 7 ασίστ. Σε Ολλανδία και Αγγλία αναφέρονται στον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του ο Ανβάρ Ελ Γκαζί. Τη δεδομένη στιγμή πάντως ο Ράντονιτς δίνει να έχει κερδίσει αρκετούς πόντους στο Λιμάνι, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ως γνωστόν να έχουν κινηθεί και για άλλους ακραίους το προηγούμενο διάστημα, όπως για τον Μπουφάλ.