«Καλή μεταβίβαση και επιθετικές αρετές ο Ντρέγκερ, αλλά χωλαίνει με γρήγορους εξτρέμ»

«Καλή μεταβίβαση και επιθετικές αρετές ο Ντρέγκερ, αλλά χωλαίνει με γρήγορους εξτρέμ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Καλή μεταβίβαση και επιθετικές αρετές ο Ντρέγκερ, αλλά χωλαίνει με γρήγορους εξτρέμ»

bet365

O Bundesliga expert Άμπελ Μέσαρος αναλύει στο gazzetta.gr τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. «Είναι καλός στο να βγάζει ασίστ και να βγαίνει μπροστά, αλλά ευάλωτος όταν λειτουργεί υπό πίεση».

O Moχάμεντ Ντρέγκερ είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για να πλαισιώσει τον Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο Γερμανοθρεμμένος Τυνήσιος διεθνής, έρχεται από την Φράιμπουργκ, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Πάντερμπορν καταγράφοντας 54 συμμετοχές, 9 ασίστ και 1 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί 13 φορές με την εθνική Τυνησίας, όπου θεωρείται βασικό στέλεχος.

O αναλυτής ποδοσφαίρου σε θέματα που αφορούν την Bundesliga, Άμπελ Μέσαρος «ακτινογράφησε» στο gazzetta.gr τον 24χρονο μπακ, κάνοντας λόγο για έναν επιθετικογενή αμυντικό, με καλή πάσα, ικανότητα στο να βγάζει ασίστ αλλά και μειονεκτήματα που αφορούν στην αμυντική του συμπεριφορά, απέναντι σε γρήγορους εξτρέμ.

«Βασικά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Τυνησία στο Κόπα Άφρικα to 2019, αλλά αυτό συνέβη κυρίως λόγω των επιθετικών αρετών του. Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην Φράιμπουργκ και έτσι παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Πάντερμπορν.

Ο δανεισμός του εκεί αποδείχθηκε καλή κίνηση ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της περυσινής Bundesliga, αφού μετά την άνοιξη όταν η Πάντερμπορν υποβιβάστηκε δεν αγωνίστηκε πολύ.

Είναι καλός στο να βγάζει ασίστ, να πασάρει σωστά, αλλά πολύ ευάλωτος όταν καλείται να λειτουργήσει υπό πίεση και να παρακολουθεί τον αντίπαλο του.

Οι αντίπαλοι γνωρίζοντας το μειονέκτημα του, έπαιζαν με κοντινές μπαλιές πίσω του με συνέπεια να μην μπορεί να καλύψει σωστά απέναντι σε γρήγορους εξτρέμ. Επίσης δεν είναι πολύ καλός στο να κρατηθεί στη γραμμή του οφσάιντ, ωστόσο είναι ποδοσφαιριστής με καλές κινήσεις στο επιθετικό κομμάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα