Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Πούγγουρας

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Πούγγουρας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Πούγγουρας

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και τέθηκε στην διάθεση του Ντάνι Πογιάτος για το παιχνίδι με την Λάρισα. Συντηρητικά ο Βιγιαφάνιες, μόνο το πρώτο κομμάτι της προπόνησης.

Στο πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης ο Αχιλλέας Πούγγουρας συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις, ξεπερνώντας πλέον το πρόβλημα στο μετατάρσιο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα είναι στην διάθεση του Ντάνι Πογιάτος για το παιχνίδι της Δευτέρας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ. Από κει και πέρα, και σήμερα ο Βιγιαφάνιες προπονήθηκε στο πρώτο κομμάτι και είναι ξεκάθαρο πως θα «φορτσάρει» για να είναι έτοιμος με τον Άρη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό. Αποφόρτιση έκανε ο Αγιούμπ, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μαυρομμάτης και ατομικό ο Εμμανουηλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα