Τουρκικά media: «Ο Ενκουντού προτιμάει Ολυμπιακό»

Τουρκικά media: «Ο Ενκουντού προτιμάει Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Τουρκικά media: «Ο Ενκουντού προτιμάει Ολυμπιακό»

bet365

Τα τουρκικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν πως ο Γάλλος εξτρέμ της Μπεσίκτας έχει διαλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του.
Πρόκειται για τον 25χρονο Γαλλοκαμερουνέζο ακραίο επιθετικό για τον οποίο έχει κάνει κρούση ο Ολυμπιακός. Η βασική του θέση είναι αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει και στα δύο άκρα αλλά και παίζει και πίσω από τον φορ και επιθετικός. Έχει συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας και πέρυσι είχε σεζόν με 32 ματς, 4 γκολ και 3 ασίστ.
«Η Μπεσίκτας δέχθηκε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ο Γάλλος εξτρέμ δεν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ο Ενκουντού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και προτιμάει την προοπτική του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν στο Champions League, γεγονός που δελεάζει τον 25χρονο μεσοεπιθετικό», μεταδίδουν οι Τούρκοι. Επίσης τονίζεται πως ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον παίκτη. Η Μπεσίκτας διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του Γάλλου, με το άλλο 50% να ανήκει στην Τότεναμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα