Ολυμπιακός: Τούρκοι αναφέρουν πως έχουν κάνει πρόταση για Ενκουντού οι Πειραιώτες (pic)

Ολυμπιακός: Τούρκοι αναφέρουν πως έχουν κάνει πρόταση για Ενκουντού οι Πειραιώτες (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Τούρκοι αναφέρουν πως έχουν κάνει πρόταση για Ενκουντού οι Πειραιώτες (pic)

bet365

Όχι απλά εξετάζουν την περίπτωση του Ζορζ-Κεβίν Ενκουντού στον Πειραιά, αλλά σύμφωνα με τιτιβίσματα από Τουρκία, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου εξτρέμ.

Τα σενάρια για μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού δεν λένε να σταματήσουν. Το τελευταίο όνομα που παίζει δυνατά σε ξένα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στη Τουρκία είναι αυτό του Ζορζ-Κεβίν Ενκουντού. Ο Γάλλος εξτρέμ της Μπεσίκτας όχι απλά είναι στα πλάνα των Πειραιώτων, αλλά σύμφωνα με τους Τούρκους οι πρωταθλητές του έχουν κάνει ήδη και πρόταση.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στη Ναντ, συνέχισε στη Μαρσέιγ και μετά αποκτήθηκε από την Τότεναμ. Στους Άγγλους είχε 11 συμμετοχές και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Μπέρνλεϊ και Μονακό πριν τον αποκτήσει η Μπεσίκτας με την οποία αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 3 γκολ.

Για την συγκεκριμένη θέση πάντως στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και τον Μπουφάλ, για τον οποίο δημοσίευμα στο Μαρόκο ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να δώσουν 4.000.000 ευρώ. Ο Μπουφαλ είναι περίπτωση που είναι να προχωρήσει για να κλείσει οριστικά ενώ και ο Ενκουντου έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα