Άρης: Οι Ιρανοί γράφουν για ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον Ρέζα Αζαντί

Άρης: Οι Ιρανοί γράφουν για ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον Ρέζα Αζαντί

Gazzetta team
Άρης: Οι Ιρανοί γράφουν για ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον Ρέζα Αζαντί

bet365

Ενδιαφέρον του Άρη για τον 21χρονο Ιρανό επιθετικό, Μοχαμάντ Ρέζα Αζαντί, αναφέρει ο ιρανικός Τύπος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «persianfootball.com», οι Θεσσαλονικείς εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον 21χρονο Μοχαμάντ Ρέζα Αζαντί και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του. Μέχρι πρότινος, ο νεαρός επιθετικός ήταν συμπαίκτης του Εχσάν Χατζισαφί στην Τράκτορ αλλά με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Ιράν τελείωσε και το συμβόλαιό του. Ο Αζαντί φέτος αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια με την Τράκτορ, ενώ λίγες ήταν οι συμμετοχές του (σ. σ. επτά) και την περσινή χρονιά.

Πάντως, ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για επιθετικό καθώς έχει εστιάσει την προσοχή του για την απόκτηση δύο παικτών στην άμυνα αλλά κι ενός εσωτερικού μέσου. Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν οι Μίκαελ Ένινγκ-Άγγελος Χαριστέας βάσει των πραγματικών αναγκών της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα