Μπαγκαλιάνης: «Πρόβα για την Ευρώπη το ματς με την Λαμία»

Μπαγκαλιάνης: «Πρόβα για την Ευρώπη το ματς με την Λαμία»

Gazzetta team
Μπαγκαλιάνης: «Πρόβα για την Ευρώπη το ματς με την Λαμία»

bet365

Ο Τάσος Κρητικός μίλησε για τον Βόλο της νέας σεζόν, τον καινούργιο προπονητή, αλλά και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sport fm 89,5 Μαγνησίας:

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο: «Ξέρω ότι στο Περιστέρι η ομάδα μου είναι αήττητη αλλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, επιθετική, που θα παίζουμε για τη νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο και σε κάθε γήπεδο. Δεν θα είμαστε το αουτσάιντερ, θα παίζουμε μόνο για τη νίκη».

Για την εμφάνιση στο φιλικό με τον Άρη: «Είμαστε επιθετική ομάδα που θα παίζει κόντρα σε όλους τους αντιπάλους για τη νίκη. Στο Βικελίδης ήμασταν καλοί, παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Βγάλαμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, δεν ήρθε βέβαια το γκολ, αλλά η ομάδα έκανε φάσεις. Θα έρθουν και τα γκολ, το θετικό είναι πως η ομάδα έβγαλε φάσεις κι έδειξε ένα καλό πρόσωπο».

Για τον Άνχελ Λόπεθ: «Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής πάντα η ομάδα επηρεάζεται. Εμείς έχουμε έναν νέο προπονητή, Ισπανός, που έχει μία άλλη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, η ένταση μέσα στο παιχνίδι, κάτι που θέλω κι εγώ προσωπικά, όπως και όλοι στην ομάδα».

Για τον ίδιο: «Επέστρεψα στην SL και είναι λογικό να χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Έχω παίξει σ΄ αυτό το επίπεδο, που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ στον Βόλο και στην SL, περιμένω με ανυπομονησία την πρεμιέρα».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είναι σημαντικό σε μία ομάδα να υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Και στον Βόλο απ΄ ότι ξέρω υπήρχε και υπάρχει. Λειτουργούμε ως οικογένεια, όλα είναι καλά και προχωράμε».

Για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Είναι σημαντικό που ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ανοίξει τα σύνορα και παίρνει μεταγραφή σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Θέλω να πιστεύω ότι ο Έλληνας παίκτης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους συναδέλφους του».

Για τους στόχους του Βόλου: «Η ομάδα μπορεί να παίξει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλούς παίκτες, είμαι βέβαιος ότι θα πάμε πολύ καλά. Υγεία να έχουμε και οι δυνατότητες υπάρχουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα