Μώραλης: «Η ιστορία με τη Βέροια είναι μια μυθοπλασία»

Gazzetta team
Μώραλης: «Η ιστορία με τη Βέροια είναι μια μυθοπλασία»

bet365

Ως «μυθοπλασία» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης την υπόθεση των ερυθρόλευκων και της Βέροιας.

Ο Γιάννης Μώραλης βρέθηκε την Πέμπτη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων καταθέτοντας στη δίκη των «28» ως μάρτυρας υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μώραλης χαρακτήρισε «μυθοπλασία» την υπόθεση για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια το 2013, τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία προσέγγιση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

«Η αγωνιστική αξία του Ολυμπιακού με την Βέροια είναι 10πλάσια, μπορεί και παραπάνω. Τον έχω επισκοπήσει λόγω του θορύβου που προέκυψε τον αγώνα. Στο β’ ημίχρονο μπαίνει πρώτα στον αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός και μετά από 1-2 λεπτά η Βέροια. Δεν μπήκαν μαζί. Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση παικτών των δύο ομάδων. Όλη αυτή η ιστορία είναι μια μυθοπλασία. Εχω δει το βίντεο, τις φωτογραφίες, δεν προκύπτει συνάντηση η συνομιλία των παικτών των δύο ομάδων, όπως κατέθεσε ο Γεωργέας», ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και Δήμαρχος Πειραιά.

Επίσης το «παρών» στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έδωσε και ο Κυριάκος Δουρέκας, ο οποίος ανέφερε:

«Οι καταγγελίες του Γεωργέα έγιναν δύο χρόνια μετά, όλοι οι παίκτες εκπλαγήκαν. Οι ομάδες στο β’ μέρος ποτέ δεν βγαίνουν μαζί έξω στον αγωνιστικό χώρο. Όταν βγαίνει η Βέροια όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν βγει και ήταν στο μισό γήπεδο και μόνο ο Πίνο ήταν εκεί που είναι Κολομβιανός και δεν μιλάει καν Αγγλικά. Ο Γεωργέας είπε ότι μίλησε με παίκτες του Ολυμπιακού, αυτό δεν έχει γίνει. Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στην απόδοση των παικτών στο β’ μέρος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα