Λιβάι Γκαρσία στο Gazzetta.gr: «Θέλω να πάρω μεταγραφή στην Ελλάδα και περιμένω τις εξελίξεις»! (vids)

Λιβάι Γκαρσία στο Gazzetta.gr: «Θέλω να πάρω μεταγραφή στην Ελλάδα και περιμένω τις εξελίξεις»! (vids)

Λιβάι Γκαρσία στο Gazzetta.gr: «Θέλω να πάρω μεταγραφή στην Ελλάδα και περιμένω τις εξελίξεις»! (vids)

bet365

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στο Gazzetta.gr για το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από τον Ολυμπιακό και την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα!
Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό έχει έρθει ο Λιβάι Γκαρσία με τους Πειραιώτες να παρουσιάζονται ότι έχουν πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον εξτρέμ από το Τρίνινταντ. Ο 22χρονος είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά και παίζει και δεξιά αλλά και ως κρυφός κυνηγός και επιτελικός. Οι τελευταίες πληροφορίες δε θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν κάνει δυνατό... μπάσιμο για την απόκτησή του.
Για τον παίκτη αυτόν είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ ενώ ενδιαφέρον είχε προκύψει και από την Κασίμπασα. Η Μπεϊτάρ πάντως στα μέσα του καλοκαιριού φερόταν να ζητάει 3.000.000 για το 60% των δικαιωμάτων του. Ο Λιβάι Γκαρσία είχε 33 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ πέρυσι.
Το Gazzetta.gr μίλησε με τον Λιβάι Γκαρσία σχετικά με τον Ολυμπιακό και τα... θέλω του. «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω αυτήν την στιγμή διότι δεν έχουν ακόμα επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ακούσει για το ελληνικό ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό αλλά αυτό είναι θέμα της ομάδας. Είναι θέματα που τα χειρίζεται η Μπεϊτάρ. Προσωπικά ναι θα ήθελα πολύ να παίξω στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα, αρκεί να υπάρξει συμφωνία με την ομάδα μου. Θα ήθελα να πάρω μεταγραφή στην Ελλάδα αλλά αυτήν την στιγμή δεν ξέρω για κάτι προχωρημένο ή τελικό. Περιμένω τις εξελίξεις και ελπίζω το καλύτερο για μένα», ήταν η τοποθέτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα