Ολυμπιακός: Οι κρούσεις για Ακούνια και Λιβάι Γκαρσία (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι κρούσεις για Ακούνια και Λιβάι Γκαρσία (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός χτυπάει και σε άλλα μεταγραφικά μέτωπα έχοντας κάνει κίνηση για τον αριστερό ακραίο της Σπόρτινγκ, Μάρκος Ακούνια και τον εξτρέμ Λιβάι Γκαρσία, που απασχόλησε και ΑΕΚ αλλά και Κασίμπασα.
Ο Μάρκος Ακούνια είναι ο 28χρονος διεθνής Αργεντίνος ακραίος της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Είναι κυρίως ακραίος μπακ αλλά παίζει και όλη την πλευρά. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Ολυμπιακός έκανε ήδη κρούση για να τον αποκτήσει αλλά σε αυτήν την φάση η ομάδα της Λισσαβώνας απέρριψε την κρούση. Γινόταν λόγος ακόμα και για 4 εκατ. ευρώ. Ο Ακούνια έχει 36 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ.
Από την άλλη στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ήρθε ο Λιβάι Γκαρσία, μετά από ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα Sport1. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον εξτρέμ από το Τρίνινταντ. Ο 22χρονος είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά και παίζει και δεξιά αλλά και ως κρυφός κυνηγός και επιτελικός. Για τον παίκτη αυτόν είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ ενώ ενδιαφέρον είχε προκύψει και από την Κασίμπασα. Η Μπεϊτάρ πάντως στα μέσα του καλοκαιριού φερόταν να ζητάει 3.000.000 για το 60% των δικαιωμάτων του. Ο Λιβάι Γκαρσία είχε 33 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ πέρυσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα