Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Μαρκ Φερνάντεθ

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Μαρκ Φερνάντεθ

bet365

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης είναι κι επίσημα ο Μαρκ Φερνάντεθ με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Στον Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρκ Φερνάντεθ για τα επόμενα δύο χρόνια. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την Τρίτη (8/9) την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού ο οποίος τα προηγούμενα δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μούρθια, Γιαγκοστέρα, Σαμπαντέλ, Εσπανιόλ, Μαγιόρκα, Καρταχένα, Εσπορτίου, Σαραγόσα, Σαντ Αντρέου και Κορνέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Marc Fernandez Gracia (Μαρκ Φερνάντεθ Γκράτσια). Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1990 στην Ισπανία, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, Μούρθια, Γιαγκοστέρα, Σαμπαντέλ, Εσπανιόλ, Μαγιόρκα, Καρταχένα, Εσπορτίου, Σαραγόσα, Σαντ Αντρέου και Κορνέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα