Ροντρίγκες στο gazzetta.gr για Ολυμπιακό: «Δεν είναι εύκολο, έχω συμβόλαιο με Ιτιχάντ και Φενέρμπαχτσε»

Ροντρίγκες στο gazzetta.gr για Ολυμπιακό: «Δεν είναι εύκολο, έχω συμβόλαιο με Ιτιχάντ και Φενέρμπαχτσε»

Ροντρίγκες στο gazzetta.gr για Ολυμπιακό: «Δεν είναι εύκολο, έχω συμβόλαιο με Ιτιχάντ και Φενέρμπαχτσε»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες σχολίασε στο gazzetta.gr τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Μόνο εύκολη δεν θεωρείται η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό λόγω του συμβολαίου του, τόσο με την Ιτιχάντ όπου ανήκει ο 28χρονος εξτρέμ, αλλά και με την Φενέρμπαχτσε στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στην σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε καταγράφοντας σε 29 ματς πρωταθλήματος, 4 γκολ και 6 ασίστ.

Ο «Speedy Garry», όπως και ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεσμεύονται με πολυετές συμβόλαιο με την Ιτιχάντ από την Σαουδική Αραβία το οποίο εκπνέει το 2023, ενώ ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήριο παραχωρήθηκε ως δανεικός την Φενέρμπαχτσε.

Πρόκειται ασφαλώς για μια περίπλοκη κατάσταση, μολονότι από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε υπάρχει η πρόθεση να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Το υψηλό συμβόλαιο του Γκάρι Ροντρίγκες, το οποίο δεν θέλει να καταβάλει εξ ολοκλήρου η Ιτιχάντ αποτελεί ένα επιπλέον αγκάθι.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αναφέρθηκε στις πιθανότητες να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό.

«Δεν γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και πόσο προχωρημένο είναι, αλλά εκτός από αυτό έχω συμβόλαιο με την Ιτιχάντ και την Φενέρμπαχτσε όπου αγωνίζομαι δανεικός. Είναι πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση», σχολίασε χαρακτηριστικά, ο άσος της τουρκικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα