Οριστικοποιήθηκε το φιλικό Αρης – ΑΕΛ

Οριστικοποιήθηκε το φιλικό Αρης – ΑΕΛ

Gazzetta team
Οριστικοποιήθηκε το φιλικό Αρης – ΑΕΛ

bet365

Οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν την Κυριακή τους «βυσσινί» στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Ο Αρης συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία και αύριο (28/8) θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε σε φιλικό παιχνίδι. Την ίδια στιγμή οριστικοποιήθηκε εκείνο της Κυριακής (30/8) με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Στο Fulpmes, στο Αυστριακό Τιρόλο, σ’ ένα ειδυλλιακό και καταπράσινο τοπίο, περιτριγυρισμένο από τις Άλπεις, κατέλυσε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΑΡΗ.
Η ομάδα μας βρίσκεται στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει τη Schalke 04, ομάδα της Bundesliga, στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι.
Η αυριανή σημαντική φιλική αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα, που θα διεξαχθεί «Sportplatz Kematen» και θα ξεκινήσει στις 14:00 (ώρα Ελλάδας), θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD, την υπηρεσία Nova Go, αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr.
Σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.
* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί την PR Sports NL, συνεργάτη της ομάδας μας στη διοργάνωση προετοιμασίας και φιλικών αγώνων, για την πρόταση και την άψογη διοργάνωση του αυριανού φιλικού με τη Schalke 04 επί αυστριακού εδάφους
* Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την Α.Ε.Λ. για την Κυριακή (30/08), στις 19:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η φιλική αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα θα διεξαχθεί ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, λόγω του Covid-19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα