Γαλανόπουλος: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστώ την ΑΕΚ» (vid)

Γαλανόπουλος: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστώ την ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστώ την ΑΕΚ» (vid)

bet365

Έγινε η ανατροπή, ο Κώστας Γαλανόπουλος ανανέωσε με την ΑΕΚ και αμέσως μετά τόνισε πως ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστεί την Ένωση.

Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου έγινε και ο μέσος της ΑΕΚ έπειτα από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη ανανέωσε μέχρι το 2023 με την Ένωση.

Ο Γαλανόπουλος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε πως θα του ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστεί την ΑΕΚ, στην οποία βρίσκεται από μικρό παιδί, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο της Ένωσης όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Όταν είσαι σε μια ομάδα από μικρό παιδί και έχεις πετύχει τόσα όνειρα με αυτήν, είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα και πάνω από όλα τον κύριο Μελισσανίδη, ο οποίος με στήριξε και σε αυτήν την περίπτωση», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα