Χολέμπας: «Δεν είναι θέμα χρημάτων, θέλω ένα ωραίο φινάλε στην καριέρα μου»

Χολέμπας: «Δεν είναι θέμα χρημάτων, θέλω ένα ωραίο φινάλε στην καριέρα μου»

Χολέμπας: «Δεν είναι θέμα χρημάτων, θέλω ένα ωραίο φινάλε στην καριέρα μου»

bet365

Ο Χοσέ Χολέμπας στα 36 του επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όχι για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα του, αλλά για να αποδείξει πως ακόμη περνάει η μπογιά του, διεκδικώντας τίτλους!

Ο πολύπειρος αριστερός μπακ έπειτα από έξι χρόνια μετράει πλέον αντίστροφα για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η συγκεκριμένη προοπτική ωρίμασε στο μυαλό του πρώην παίκτη της Γουότφορντ της τελευταίες εβδομάδες.

Ο Χολέμπας ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την παραμικρή λεπτομέρεια σε ότι αφορά τον ρόλο που θα έχει στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση τα χρήματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για την καριέρα του. Άλλωστε με συμβόλαιο 2.5 εκατ. ευρώ στην Γουότφορντ δεν τίθεται κανένα ζήτημα για το μέλλον του σε ότι αφορά το οικονομικό.

«Θέλω ένα ωραίο και ξεκάθαρο φινάλε στην καριέρα μου, το οποίο δυστυχώς δεν είχα στην Γουότφορντ», έλεγε ο διεθνής άσος, ο οποίος εξ αρχής έβλεπε με καλό μάτι την περίπτωση του Ολυμπιακού, εκτιμώντας δεόντως τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Χολέμπας στα 36 του παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ένα πραγματικό πρότυπο αθλητή. Εξ ου και η επιθυμία του να διεκδικήσει θέση βασικού στο ρόστερ του Ολυμπιακού. «Θα κάνω το παν για να παίζω στο ίδιο επίπεδο. Εάν όμως στην ίδια θέση υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε καλύτερη κατάσταση δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να καθίσω στην άκρη».

Ποδοσφαιριστής αποφασιστικότητα και ψυχικά αποθέματα που ξεχειλίζουν δεν θα μπορούσε να σκέφτεται με διαφορετικό τρόπο. Ο Ολυμπιακός του δίνει την ευκαιρία να κρεμάσει τα παπούτσια του παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. Ο ίδιος θέλει να απολαύσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στο μάξιμουμ δίνοντας με τις εμφανίσεις του απαντήσεις σε όσους αναφέρονται στην ηλικία του.

Ο γεννημένος στο Ασάφενμπουργκ της Γερμανίας, το 2014 παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Αν και αρχικά λογίζονταν ως τρίτη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας εντούτοις κατέγραψε 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Το καλοκαίρι του 2015 μεταπήδησε στην Γουότφορντ, όπου σταδιακά εξελίχθηκε σε έναν από τους αξιόπιστους ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας φτάνοντας στο σημείο να αγωνιστεί 114 φορές στην Premier League, σημειώνοντας 5 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα