«Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει 50.000 ευρώ για τον Κίλες, η Ουέλβα ζητά 100»

Gazzetta team
«Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει 50.000 ευρώ για τον Κίλες, η Ουέλβα ζητά 100»

bet365

Στην Ισπανία «συντηρούν» το «φλερτ» των Αρκάδων με τον 25χρονο στράικερ και παραθέτουν τα οικονομικά δεδομένα του ζητήματός του
Στην «εξίσωση» του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αλμπέρτο Κίλες και οι Ισπανοί όχι μόνο «συντηρούν» το φλερτ των Αρκάδων με τον συμπατριώτη τους στράικερ, αλλά στέκονται και στα οικονομικά δεδομένα. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν, η ελληνική ομάδα προσφέρει στην Ουέλβα 50.000 ευρώ για τον 25χρονο φορ και την ίδια στιγμή ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον ίδιο. Την ίδια στιγμή όμως από το Νουέβο Κολομπίνο αξιώνουν τη ρήτρα του, που ανέρχεται στις 100.000 ευρώ και όχι 500.000 που μετέδωσαν αρχικά χθες βράδυ από την Ανδαλουσία.
Παράλληλα σχολιάζουν ότι ο Κίλες ναι μεν είναι ευχαριστημένος στην Ουέλβα, όμως η πρόταση του Αστέρα και το δέλεαρ να παίξει στο εξωτερικό, τον έκαναν να σκέφτεται διαφορετικά. Αυτόματα όλα δείχνουν ανοικτά για το μέλλον του Ισπανού φορ που την περασμένη σεζόν μέτρησε 27 εμφανίσεις και σημείωσε 7 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα