Γρίβας: «Το πρότζεκτ του ΟΦΗ με έπεισε να υπογράψω» (vid)

Γρίβας: «Το πρότζεκτ του ΟΦΗ με έπεισε να υπογράψω» (vid)

Gazzetta team
Γρίβας: «Το πρότζεκτ του ΟΦΗ με έπεισε να υπογράψω» (vid)

bet365

Ο Φροίξος Γρίβας τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να υπογράψει στον ΟΦΗ έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Γρίβας ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ υπογράφοντας ως το 2024 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως το γεγονός ότι η κρητική ομάδα πιστεύει νεαρούς ποδοσφαιριστές αποτέλεσε σημαντικό κίνητρο για τον ίδιο ώστε να πάρει αυτή την απόφαση.

«Σημαντικό ρόλο να έρθω έπαιξε το πρότζεκτ που έχει και ότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες, ο ΟΦΗ δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Στόχος είναι να ενταχθώ στο κλίμα της ομάδας και να βελτιώνομαι για να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο», δήλωσε ο Γρίβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα