Μποροβήλος: «Αν δεν μπορέσει και ο Κλάτενμπεργκ, ας φέρουμε κάποιον από τη σελήνη... »

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Αν δεν μπορέσει και ο Κλάτενμπεργκ, ας φέρουμε κάποιον από τη σελήνη... »

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε ουσιαστικά πως ο Αγγλος αποτελεί την τελευταία ελπίδα της ελληνικής διαιτησίας
Για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Metropolis. Οπου ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε ουσιαστικά πως ο Αγγλος αποτελεί την τελευταία... ελπίδα για την ελληνική διαιτησία. «Σε 4-5 εβδομάδες θα ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα και εμείς δεν ξέρουμε για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Η Λίγκα θέλει 14 ομάδες και πάλι και του χρόνου. Εμείς σαν Αστέρας θέλουμε να παίζουμε σε ένα Πρωτάθλημα με λίγες ομάδες, αφού τα προβλήματα είναι τεράστια κι όταν σε μία κατηγορία αγωνίζονται πολλοί, τότε υπάρχουν και περισσότερες ασθένειες», είπε αρχικά.
Και συνέχισε για τον όπως όλα δείχνουν νέο αρχιδιαιτητή. «Μεγάλο όνομα που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο. Όταν ένας διαιτητής με αυτό το βιογραφικό και ερχόμενος από το καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου δεν μπορεί να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε πρέπει να φέρουμε κάποιον από τη Σελήνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα