ΟΦΗ: Νέο συμβόλαιο ως το 2023 για Νοικοκυράκη

ΟΦΗ: Νέο συμβόλαιο ως το 2023 για Νοικοκυράκη

Gazzetta team
ΟΦΗ: Νέο συμβόλαιο ως το 2023 για Νοικοκυράκη

bet365

Στην ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια με τον ΟΦΗ προχώρησε ο 19χρονος επιθετικός.

Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2023 θα είναι ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης. Το συμβόλαιο του 19χρονου επιθετικού έληγε το 2021. Οι Κρητικοί πιστεύουν στο ταλέντο του και έφτασαν σε συμφωνία μαζί του για άλλα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νοικοκυράκη μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

O 19χρονος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, έκανε ντεμπούτο φέτος στον θεσμό του πρωταθλήματος και συνολικά φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ σε 12 αγώνες Super League και κυπέλλου.

Η επέκταση του συμβολαίου του για δύο επιπλέον χρόνια (έληγε το καλοκαίρι του 2021) αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών του και της σκληρής δουλειάς που καταβάλλει από την πρώτη στιγμή που αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα