Ολυμπιακός: Ανεβαίνει επίπεδο με την επικείμενη συνεργασία με τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ανεβαίνει επίπεδο με την επικείμενη συνεργασία με τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί!

bet365

Ο Λουίς Ντουκρουέ, γιος της πριγκίπισσας Στεφανί, που αφήνει την Μονακό, φαίνεται πως θα συνεργαστεί εν τέλει διοικητικά με Ολυμπιακό και Φόρεστ και μαζί με Μοντέστο και Ανιγκό.

Εάν μη τι άλλο είναι μία κίνηση που ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και με ένα στέλεχος που ήταν από το 2015 με 2016 στα διοικητικά της Μονακό, ξεκινώντας από πιο χαμηλά και φτάνοντας ψηλά στην ιεραρχία της.

Ο Λουίς Ντουκρουέ (γεννηθείς το 1992) είναι γιος της πριγκίπισσας Στεφανί. Στους Μονεγάσκους ήταν αναπληρωτής αντιπρόεδρος και CEO και δεδομένα έχει σημαντική θητεία και εμπειρία ως ένα από τα δεξιά χέρια του πανίσχυρου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που μεταξύ άλλων είναι και ο ιδιοκτήτης της Μονακό.
Ο Ντουκρουέ ως ανιψιός του Πρίγκηπα Αλβέρτου ΙΙ είναι 15ος στην σειρά για την διαδοχή του θρόνου στο πριγκηπάτο του Μονακό και έχει σπουδάσει σε Γαλλία και ΗΠΑ έχοντας ως αντικείμενο το Sports Management. Στην Μονακό έχει δουλέψει και ως scout ενώ οι εξελίξεις για το οριστικό deal των δύο πλευρών φαίνεται πως θα είναι άμεσες.

A post shared by Grimaldi & Casiraghi (@grimaldicasiraghi) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα