Ζαχίντ: «Στην Ελλάδα αισθάνθηκα την πίεση»

Ζαχίντ: «Στην Ελλάδα αισθάνθηκα την πίεση»

Νίκος Αθανασίου
Ζαχίντ: «Στην Ελλάδα αισθάνθηκα την πίεση»

bet365

Ο Γκίας Ζαχίντ μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός μετά από ένα χρόνο δανεισμού στον Παναθηναϊκό επέστρεψε στο ΑΠΟΕΛ. Στην πατρίδα του θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες για την παρουσία του στο «τριφύλλι» και ο Ζαχίντ μίλησε για την πίεση που ένιωσα στην Ελλάδα.

«Δεν γνωρίζω όλη την ιστορία, όμως ξέρω ότι οι οπαδοί δεν ήταν χαρούμενοι με όσα έκανε και όσα κάνει ο ιδιοκτήτης για το σύλλογο. Επίσης δεν είχαμε πετύχει και κάτι ιδιαίτερο με τα αποτελέσματα. Κάναμε κάποια καλά ματς και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη δεύτερη θέση, όμως αποτύχαμε. Σε κάποια παιχνίδια οι φίλαθλοι ήταν εκεί και είχαμε πάνω από 30.000 κόσμο, όμως είναι μια περίεργη κατάσταση».

Στην συνέχεια, υπογράμμισε: «Βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση. Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι με τον ιδιοκτήτη και δεν έρχονται όλοι στα παιχνίδια. Όταν πρωτοπήγα, όλοι μιλούσαν άσχημα για τον ιδιοκτήτη. Σε εκείνα τα μέρη αισθάνεσαι την πίεση. Ο κόσμος έρχεται στην προπόνηση για να ζητήσει εξηγήσεις όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα και τα… ακούς. Κάναμε κακή εκκίνηση στη σεζόν και μας έκαναν να το καταλάβουμε. Μου άρεσε λίγο. Το είχα συνηθίσει από την Κύπρο, ωστόσο στην Ελλάδα ήταν σε άλλο επίπεδο.

Στη Νορβηγία δεν αισθάνεσαι ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο πολύ, όπως εδώ. Σε αντίθεση με τη Νορβηγία, εδώ (στην Ελλάδα) έρχονται στην προπόνηση και πρέπει να καθίσεις και να τους ακούσεις. Περίπου 20-30 άτομα βρίσκονται μπροστά σου και λένε αυτό που πιστεύουν, ώστε να εκφράσουν τις σκέψεις τους. Αυτό έγινε και σε μας. Δεν μας άξιζε το ξεκίνημα που κάναμε στη σεζόν και μετά έζησα αυτή την εμπειρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα