Μπίσεσβαρ: «Αξίζουμε την 2η θέση και όποιος λέει το αντίθετο δεν είναι αλήθεια»

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: «Αξίζουμε την 2η θέση και όποιος λέει το αντίθετο δεν είναι αλήθεια»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει την 2η θέση.
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σχολίασε στη NOVA για:
Το 0-0 με την ΑΕΚ: Είναι ένα δύσκολο συναίσθημα το να περιγράψεις το ματς. Ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά αλλά μετά η ΑΕΚ μας πίεσε. Στο τέλος της ημέρας κρατάμε τον έναν βαθμό που μας λέει πως είμαστε νικητές αυτής της... κόντρας για την 2η θέση.
Την χρονιά: Νομίζω πως ήταν μία σεζόν που δίναμε μάχη για την 1η και την 2η θέση. Στα play offs δεν κάναμε καλά ματς, όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια δείξαμε πως είμαστε καλά και ότι αξίζουμε αυτήν την θέση.
Την προσπάθεια του ΠΑΟΚ φέτος: Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε παλέψει. Είχαμε τις ευκαιρίες για τη νίκη. Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί ότι δεν παλέψαμε το ίδιο αλλά αυτό δεν ισχύει. Σε όλα τα ματς παλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς είχαμε την ευκαιρία να πάμε ακόμα καλύτερα.
Το πόσο επηρέασε το -7: Ναι υπήρχε απογοήτευση γιατί πιστέψαμε πως είχαμε την ευκαιρία. Υπήρχε στεναχώρια στην ομάδα. Είχαμε ατυχία. Και για μένα ήταν άτυχη σεζόν. Αξίζουμε την 2η θέση και όποιος λέει το αντίθετο δεν είναι αλήθεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα