Κολοβέτσιος: «Μου έκανε φάουλ ο Ολιβέιρα, δίπλα μας ο Αλαφουζος»

Κολοβέτσιος: «Μου έκανε φάουλ ο Ολιβέιρα, δίπλα μας ο Αλαφουζος»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Μου έκανε φάουλ ο Ολιβέιρα, δίπλα μας ο Αλαφουζος»
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναφέρθηκε στο φάουλ που του έκανε ο Ολιβέιρα, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του αμυντικού του Παναθηναϊκού στην Nova:

«Όσο περνούν τα παιχνίδια η κούραση θα φανεί σε σημαντικό βαθμό. Στο πρώτο μέρος εκτός από τη κούραση δεν είχαμε καθαρό μυαλό να τελειώσουμε κάποιες φάσεις που μας παρουσιάστηκαν. Θα μπορούσαμε να βάλουμε 2-3 γκολ. Βέβαια το 1-2 της ΑΕΚ για μένα είναι φάουλ, διότι με τραβάει και χάνω τον βηματισμό μου. Νομίζω δεν πρέπει να πέσω για να μου δώσουν φάουλ… Τέλος πάντων. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η κούραση, ήταν ξεκάθαρο, προσπαθήσαμε να πιέσουμε, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε. Η κόπωση σε οδηγεί σε λάθη. Κατά κάποιο τρόπο είναι φυσιολογικό έπειτα από τόσα ματς σε λίγες μέρες. Αν μειώσουμε τα λάθη μόνο κερδισμένοι θα βγούμε. Έμειναν δύο ματς θα πάμε για τη νίκη στο επόμενο με τον Άρη και πιστεύω ότι θα την πάρουμε».

Για την παρουσία στο γήπεδο του Γιάννη Αλαφούζου, σχολίασε: «Με ξάφνιασε ευχάριστα, είναι θετικό να έχουμε τον πρόεδρο στο πλευρό μας. Θέλαμε τη νίκη και γι’ αυτόν. Δεν τα καταφέραμε, ελπίζω στη συνέχεια να πάρουμε μία νίκη γι’ αυτόν. Γνωρίζουμε ότι είναι κοντά, δεν τον νιώθουμε καθόλου μακριά μας. Ό,τι χρειαστούμε είναι παρών. Με την παρουσία του στο γήπεδο έδειξε ότι είναι δίπλα στην ομάδα, μας συμπαραστέκεται και θα κοιτάξουμε μονιασμένοι να πάμε την ομάδα πιο μπροστά».

Για τη χρησιμοποίηση των νέων παιδιών σχολίασε: «Είναι θετικό που παίζουν τα νέα παιδιά, έχουν διάθεση και όρεξη να εξελιχθούν, να δουλέψουν. Το χαίρεται όλη η Ελλάδα, όχι μόνο ο φίλος του Παναθηναϊκού. Βγάζει υγεία και θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες».

SUPERLEAGUE NEWS FEED