Χασάν: «Ο Βαρέλα μου έκανε πέναλτι»

Gazzetta team
Χασάν: «Ο Βαρέλα μου έκανε πέναλτι»

bet365

Ο Αιγύπτιος φορ αναφέρθηκε στις δύο φάσεις από τις οποίες ο Ολυμπιακός διατηρεί παράπονα από τις αποφάσεις του Μανούχου

«Πρωταγωνιστής» στις δύο φάσεις από τις οποίες ο Ολυμπιακός διατηρεί παράπονα από τις αποφάσεις του Μανούχου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Χασάν. Ο οποίος μίλησε στη NOVA τόσο για το ακυρωθέν γκολ των καθυστερήσεων, όσο και για το μαρκάρισμα που του έγινε από τον Βαρέλα. «Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με γκολ. Όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Δεν βάλαμε νωρίτερα γκολ και όταν βάλαμε ο διαιτητής δεν το μέτρησε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε «Όχι δεν νομίζω ότι μας ταιριάζει η λέξη σοκ. Ο διαιτητής δεν ήταν στην πιο καλή του μέρα. Ο Βαρέλα μου έκανε πέναλτι και μου τράβηξε την φανέλα και δεν το έδωσε. Δεν ήταν σοκ. Ήταν μία ημέρα που προσπαθήσαμε και δεν κερδίσαμε. Ήταν μία περίπλοκη φάση αυτή του γκολ. Ήμουν έτοιμος να πανηγυρίσω. Ήταν πολλοί παίκτες στην περιοχή. Να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι μας τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα