ΟΦΗ: Η πολύ ωραία κίνηση των παικτών (pic)

ΟΦΗ: Η πολύ ωραία κίνηση των παικτών (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Η πολύ ωραία κίνηση των παικτών (pic)

bet365

Οι κρητικοί προσέφεραν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν στη σεζόν

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησαν οι παίκτες του ΟΦΗ. Κατά τη διάρκεια της σεζόν επιβάλλονται σε μία ποδοσφαιρική ομάδα δεκάδες πρόστιμα, για μικροπαραπτώματα όπως είναι η αργοπορημένη άφιξη στις προπονήσεις. Οι κρητικοί μάζευαν όλο το χρόνο τα χρήματα που συγκεντρώνονταν και αποφάσισαν να τα προσφέρουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω αγοράς τροφίμων και δωροεπιταγών!

Συνήθως ο ορισμός της λέξης "πρόστιμο" αναφέρεται σε κάτι αρνητικό. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όμως κατάφεραν να της δώσουν θετική έννοια και για μια ακόμα φορά να δείξουν στην πράξη την ευαισθησία τους. Από τα χρήματα που μάζεψαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, λόγω των... αργοπορημένων στις προπονήσεις, αγόρασαν τρόφιμα και έδωσαν δωροεπιταγές από τα @xalkiadakis.gr στο @xamogelotoupaidiou. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη περηφάνια για την κοινωνική δράση των ποδοσφαιριστών μας κι επίσης ευχαριστούμε πολύ τα Super Market Χαλκιαδάκης, χορηγό της ομάδας μας, για την έμπρακτη στήριξη στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα