Αραβίδης: «Το οφείλουμε στην πόλη και τον πρόεδρο»

Gazzetta team
Αραβίδης: «Το οφείλουμε στην πόλη και τον πρόεδρο»

bet365

Ο φορ της Λαμίας τόνισε πως στην ομάδα θέλουν το απόλυτο (3χ3) μέχρι το φινάλε των play out
Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγε η Λαμία από τον Βόλο και ο Χρήστος Αραβίδης ήταν ικανοποιημένος. «Νομίζω ότι ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, μας δίνει τον στόχο της παραμονή που είχαμε στόχο από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Είναι λογικό να είσαι διστακτικός όταν μπαίνεις σε τέτοια παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε ένα καινούργιο προπονητή στον πάγκο με μόλις τέσσερις μέρες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε στο έπακρο τις οδηγίες του προπονητή και να κάνουμε καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε αρκετά και δεχτήκαμε τις φάσεις». Για τη συνέχεια των play out σχολίασε πως «έχουμε τρία ακόμα παιχνίδια μπροστά μας και οφείλουμε να πάμε για τις νίκες για την πόλη και τον πρόεδρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα