Βαλμπουενά: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι»

Gazzetta team
Βαλμπουενά: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (28/06), τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο, για την απουσία του από το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Την Κυριακή (28/06, 21:30), ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι «ερυθρόλευκοι», στοχεύουν στη νίκη, για να συνεχίσουν τον δρόμο τους προς τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι αρκετά καλά, είχα έναν μικρό τραυματισμό όμως σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) προπονήθηκα κανονικά. Δεν μπορώ να πω πως βρίσκομαι σε τέλεια κατάσταση, αλλά ελπίζω πως θα επανέλθω και θα είμαι έτοιμος για να παίξω με την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Πραγματικά μου έλειψε. Ήθελα να πάρω μέρος στον αγώνα. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να παίξω για 15-20 λεπτά, όμως αποφασίστηκε να μην πάρω κάποιο ρίσκο, καθώς ακολουθούν πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα προκρίθηκε και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια».

Ο Γάλλος άσος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Έχω νιώσει την αγάπη του κόσμου, έχω δεθεί με τους φίλους του Ολυμπιακού. Μετά την κρίση του κορονοϊού δεν έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, αλλά γνωρίζουμε πως είναι δίπλα μας. Ανυπομονούμε για την στιγμή που θα ξαναγεμίσουν το γήπεδο, ακόμα και σε εκτός έδρας παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να τους δίνουμε χαρά».

Οσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ τόνισε: «Πρόκειται για μια καλή ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Δεν μιλάω για 2-3 παίκτες αλλά για 20-25 ποδοσφαιριστές. Όσοι προπονούνται αυτή τη στιγμή μαζί μας είναι σε απίθανη φόρμα. Έχουμε μία ομάδα με ποιότητα και θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι για να συνεχίσουμε στο δρόμο προς τον τίτλο».

Τέλος, μίλησε για την ευρωπαϊκή προοπτική: «Τα πάντα είναι πιθανά. Φέτος η ομάδα μας έχει ποιότητα και έχει κάνει υπέροχα παιχνίδια. Δεν έχει λάμψει μόνο στα παιχνίδια στην Ελλάδα, αλλά και σ' αυτά στην Ευρώπη. Βήμα-βήμα, αλλά όλα είναι πιθανά με την ομάδα που έχουμε. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και να γράψουμε ιστορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα