Υφυπουργείο Αθλητισμού: Μίλησε με Ολυμπιακό, ομάδες και Λίγκα για το θέμα του κόσμου

Δημήτρης Τομαράς
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Μίλησε με Ολυμπιακό, ομάδες και Λίγκα για το θέμα του κόσμου

bet365

Οι άνθρωποι του Υφυπουργείου Αθλητισμού σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ήρθαν σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, όσες ομάδες έστειλαν επιστολές, ζητώντας την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αλλά και με την Λίγκα.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού έλαβε τις επιστολές από τις ομάδες και τις αξιολόγησε σχετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την ΓΓΑ επικοινώνησαν και με τον Ολυμπιακό και με άλλες ομάδες που ήθελαν την παρουσία οπαδών στα γήπεδα, αλλά και με την ηγεσία της Σούπερ Λιγκ.
Αυτό που τους μεταφέρθηκε ήταν ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να γίνει συνάντηση. Επίσης θα πρέπει ομάδες και Λίγκα να έχουν συγκεκριμένο σχέδιο αλλά και δύο πράγματα. Πρώτον: ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεύτερον: εγχειρίδιο εφαρμογής του από τους γηπεδούχους. Εξάλλου η πλευρά Αυγενάκη είχε εξαρχής τονίσει πως είναι θετική στο να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα σε ποσοστό 20% ή και 30% της χωρητικότητας των γηπέδων.
Ένα ακόμα στοιχείο έχει να κάνει με το Κύπελλο και το αίτημα του Άρη. Σε αντίθεση με τη Σούπερ Λιγκ η ΕΠΟ δεν έχει ζητήσει τίποτα σχετικά με την παρουσία κόσμου (είτε επίσημα είτε ανεπίσημα) από την ΓΓΑ όσον αφορά στο Κύπελλο και ας έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα