Ολυμπιακός: Ζητάει με επιστολή του προς τον Αυγενάκη την επιστροφή των φιλάθλων

Ολυμπιακός: Ζητάει με επιστολή του προς τον Αυγενάκη την επιστροφή των φιλάθλων

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ζητάει με επιστολή του προς τον Αυγενάκη την επιστροφή των φιλάθλων

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού επιστολή με την οποία ζητάει την επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Την Κυριακή ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με αφορμή το Match Programme του ματς με τον Άρη έκανε και την ευχή του για το θέμα του κόσμου.

Εξέφρασε την ελπίδα του να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα έστω και μερικώς. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο Ολυμπιακός έχει στείλει επιστολή προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και υπενθυμίζοντας την απόφαση - εισήγηση της Λίγκας πάνω στο 20% της πληρότητας των γηπέδων. Μία πρόταση που είχε γίνει αρχικά από τον ΟΦΗ. Στην επιστολή οι ερυθρόλευκοι εξαιρούν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αφού και το πρώτο ματς στην Τούμπα είχε γίνει κεκλεισμένων των Θυρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα