Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μπακογιάννη: Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μπακογιάννη: Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μπακογιάννη: Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

bet365

Ο συντονιστής του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αλεξίου, αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία αναφορά στον προϋπολογισμό του κ. Μπακογιάννη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τα όσα συμβαίνουν με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τις επαφές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη προκάλεσαν την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο συντονιστής του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αλεξίου, επιτέθηκε στον Δήμαρχο Αθηνών, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία αναφορά στον προϋπολογισμό του κ. Μπακογιάννη για τα επόμενα τρία χρόνια. Νωρίτερα, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε τονίσει πως το γήπεδο του «τριφυλλιού» αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο.

«Είναι μία καθαρά επικοινωνιακή μπούρδα και μόνο η ανάρτηση και η εμφάνιση του Μπακογιάννη. Όλα έχουν οπισθοβαρή χαρακτήρα και ουδεμία αναφορά γίνεται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ο κ. Μπακογιάννης έχει δεσμεύσει όλο τον προϋπολογισμό σε συγκεκριμένα έργα με μεγάλες εργολαβίες σε αντίθεση με τον κ. Καμίνη που έκανε μικρές εργολαβίες. Έχει επικεντρωθεί σε δρόμους, έργα πρασίνου και άλλα. Έχει κατατεθεί και έχει εγκριθεί. Ότι λέει ο κ. Μπακογιάννης είναι μία επικοινωνιακή πρόταση - μπούρδα της στιγμής. Καμία πρόταση δεν υπάρχει. Καταρχήν να δηλώνω την στήριξή μου και να αποδοκιμάσω φυσικά την επίθεση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Την επίθεση στον κ. Γιαννακόπουλο.

Έκανε ένα λάθος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι κατεθειμένο ως μέρος του Δήμου Αθηναίων, που πληρώνει και τον ΕΝΦΙΑ. Υπάρχει ειδική συμφωνία που προϋποθέτει να υπάρχει Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Εμείς συμφωνούμε με την διπλή ανάπλαση με ποδοσφαιρικό γήπεδο και δύο κλειστά γυμναστήρια, υπαίθριο πάρκινγκ και εμπορικά καταστήματα. Η διπλή ανάπλαση περιλαμβάνει γκρέμισμα του γηπέδου της Λεωφόρου και να μείνει ένα κομμάτι μόνο στην Θύρα 13, που θα έχει ρόλο μουσείου. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε εμείς. Βεβαίως συμφωνούμε με αυτό που λέει ο κ. Γιαννακόπουλος για μία πράσινη γειτονιά και στήριξη στον Ερ. Παναθηναϊκό. Στον προϋπολογισμό του κ. Μπακογιάννη δεν προβλέπεται τίποτα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα επόμενα τρία χρόνια. Ότι λέει ο κ. Μπακογιάννης είναι μία επικοινωνιακή πρόταση - μπούρδα της στιγμής. Καμία πρόταση δεν υπάρχει», τόνισε ο Κώστας Αλεξίου κατά την διάρκεια της διαδυκτιακής συνέντευξης με θέμα τη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του αθλητισμού στην μετά-covid 19 εποχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα