Μπακογιάννης: «Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς το γήπεδο του Παναθηναϊκού»! (vid)

Μπακογιάννης: «Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς το γήπεδο του Παναθηναϊκού»! (vid)

Gazzetta team
Μπακογιάννης: «Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς το γήπεδο του Παναθηναϊκού»! (vid)

bet365

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης εξήγησε πως θα μιλήσει όταν θα έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. «Σεβασμό κι ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Γιαννακόπουλου».

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Μπακογιάννης μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τονίζοντας την ευγνωμοσύνη που οφείλει να επιδείξει ο κόσμος προς την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό και έδειξε να κατανοεί την ταλαιπωρία του συλλόγου και των οπαδών του στο θέμα του γηπέδου.

«Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας έχουμε σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα πάνω από 30 χρόνια. Μιλώντας ως Δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πολλά λόγια και κοροϊδία οι φίλοι του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση.

Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας» ήταν τα λόγια του Κώστα Μπακογιάννη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα