Τσούμιτς: «Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό, θα δείξω τι αξίζω»

Τσούμιτς: «Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό, θα δείξω τι αξίζω»

Τσούμιτς: «Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό, θα δείξω τι αξίζω»

bet365

Ο Σέρβος εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς με αφορμή τα δύο γκολ που πέτυχε σε ματς για το Κύπελλο Σερβίας με τη φανέλα της Ραντνίτσκι, μίλησε για το επόμενο βήμα του που θα τον βρει στον Ολυμπιακό.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στη Ραντνίτσκι Νις. Μάλιστα σε αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σερβίας σκόραρε δύο γκολ απέναντι στην Τσουκαρίτσκι με την ομάδα του ωστόσο να γνωρίζει την ήττα με 3-2 και να αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης.

O Τσούμιτς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν έχοντας πετύχει σε 24 ματς, 12 γκολ, ενώ έχει βγάλει και 2 ασίστ. Είναι χαρακτηριστικό πως το επόμενο διάστημα θα μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Ο Τσούμιτς εξήγησε πως ήρθε η πρόταση από την ελληνική ομάδα.

«Μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Νις όπου χάσαμε ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού. Με παρακολουθούσαν αρκετό και όταν μου έκαναν μια συγκεκριμένη προσφορά δεν το πολυσκέφτηκα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στα Βαλκάνια και παίζουν κάθε χρόνο στο Champions League. Διατηρώ επαφή μαζί τους και παρακολουθούν τα παιχνίδια μου.

Ο νεαρός εξτρέμ αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, αλλά και το πρόβλημα που έχει προκύψει με την καλοκαιρινή προετοιμασία λόγω κορονοϊού.

«Πρέπει να πάω στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και ελπίζω να βρω μια θέση στην ομάδα. Μιλάω κάθε μέρα με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου από την εποχή που παίζαμε μαζί στη Νις. Μου έχει πει για τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα και τον μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν φοβάμαι όμως. Θα πάω για να δείξω τι αξίζω.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως το πρωτάθλημα τους ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και στις 6 Αυγούστου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν της Γουλβς στο Europa League. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν υπάρχει χώρος για προετοιμασία. Για μένα αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα