Άρης - ΟΦΗ: Το πρώτο ματς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με δέκα αλλαγές!

Gazzetta team
Άρης - ΟΦΗ: Το πρώτο ματς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με δέκα αλλαγές!

bet365

Το Άρης - ΟΦΗ έγινε το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος όπου έγιναν και οι δέκα αλλαγές που είχαν δικαίωμα να κάνουν οι δύο ομάδες!

Ο νικητής και γηπεδούχος Άρης (με 3-1) είχε την αλλαγή του Μαντσίνι με τον Ιντέγε στο 63'. Μετά του Μαρτίνες με τον Γκάμα στο 83' και του Μπα με τον Φετφατζίδη στο ίδιο λεπτό. Έκλεισε τις αλλαγές με Τόνσο αντί Σάσα στο 90' και Μπαγκαλιάνη αντί Σόουζα πάλι στο 90'.

Για τον ΟΦΗ στο 56' έγινε η αλλαγή του Σταϊκου με τον Σακόρ και στο 65' του Φιγκεϊρέδο με τον Μάνο. Στο 85' ο Μπράουν μπήκε αντί του Μαρινάκη και στο ίδιο λεπτό είχαμε τις αλλαγές των Νοικοκυράκη με Ναμπί και Ζοάο με Μεγιάδο. Από το 56' έως το 98' (που κράτησαν οι καθυστερήσεις) λοιπόν έγιναν πέντε αλλαγές. Για πρώτη φορά συνέβη αυτό σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος.

Aντιθέτως, στο πρώτο ματς των play out (Πανιώνιος – Βόλος 1-0 στη Νέα Σμύρνη), οι δυο ομάδες έκαναν συνολικά μόνο 5 αλλαγές, ενώ δικαιούταν 10! Από τους γηπεδούχους η μία αλλαγή ήταν αναγκαστική (ο Λυμπεράκης αντί του τραυματία Αραμπούλι στο 40'), ενώ ο Μιλόγεβιτς πήρε τη θέση του Οικονομίδη στο 71' και ο Παπαγεωργίου του Εμμανουηλίδη στο 86'. Ο Βόλος έκανε μόνο δύο αλλαγές: Τσαούσης αντί Λύρατζη στο 64' και Κάσες αντί Μπαλογιάννη στο 84'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα