Φουρνιέ στο gazzetta.gr: «Φήμες για Τσιμίκα και Νις, πως να έρθω στην Αθήνα;»

Φουρνιέ στο gazzetta.gr: «Φήμες για Τσιμίκα και Νις, πως να έρθω στην Αθήνα;»

Φουρνιέ στο gazzetta.gr: «Φήμες για Τσιμίκα και Νις, πως να έρθω στην Αθήνα;»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ μιλώντας στο Gazzetta.gr, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον Κώστα Τσιμίκα. Τα δεδομένα και τι προκύπτει από τον Ολυμπιακό.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα γαλλικά ΜΜΕ σήκωσαν νέα μεταγραφική... σκόνη για τον Κώστα Τσιμίκα με τα ρεπορτάζ περί ταξιδιού επιτελικού στελέχους της Νις για να κλείσει την μεταγραφή του Έλληνα αριστερού μπακ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον αθλητικό διευθυντή της, Ζουλιέν Φουρνιέ, που εμφανίστηκε να έχει κάνει ταξίδι στην Ελλάδα και την Αθήνα για τις διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες.

Ανεξάρτητα με τις πληροφορίες που μπορεί να υπάρχουν έχει την σημασία του το τι λέει ο ίδιος ο Φουρνιέ. Ο Ζουλιέν Φουρνιέ μιλώντας στο Gazzetta.gr σχολίασε πως «δεν ισχύουν όσα γράφονται σχετικά με το ενδιαφέρον της Νις για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Είναι φήμες! Επίσης δεν ταξίδεψα στην Αθήνα για να διαπραγματευτώ με τον Ολυμπιακό. Πως θα μπορούσα να πετάξω; Νομίζω δεν πραγματοποιούνται πτήσεις προς το εξωτερικό, έτσι δεν είναι;» Οι πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν πως πράγματι ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Νις, ωστόσο μέχρι στιγμής ο σύλλογος της Κυανής Ακτής δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Το ενδιαφέρον είναι έντονο και υπαρκτό αλλά μέχρι εκεί. Ο ίδιος ο χεντ σκάουτ της Νις, Μοργκάν Μπουγιέ έχει παρακολουθήσει δια ζώσης τον διεθνή μπακ των «ερυθρολεύκων» και έχει προκρίνει την περίπτωση του. Η Νις είναι ομάδα που δεν φείδεται χρημάτων και δύναται να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο το θέμα δεν είναι όσο προχωρημένο παρουσιάζεται.

Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο Ολυμπιακός στο πρόσφατο παρελθόν έχει υποχρεωθεί να δώσει αρνητικές απαντήσεις για τον Κώστα Τσιμίκα, που δικαίως αυτήν την στιγμή θεωρείται ο κορυφαίος Έλληνας αριστερός μπακ. Επισήμως οι ερυθρόλευκοι απέφυγαν να τοποθετηθούν, όμως ανεπίσημα έχουν ξεκαθαρίσει - και εμμένουν ως προς αυτό - ότι οι απαιτήσεις τους συνεχίζουν να είναι πολύ συγκεκριμένες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος σε καμία των περιπτώσεων να αλλάξει τις οικονομικές του αξιώσεις. Παραμένει κατηγορηματικός στο ότι αξιώνει 25 εκατ. ευρώ για τον διεθνή αριστερό μπακ, έναν κορυφαίο παίκτη του, που κάνει φέτος τρομερή χρονιά. Παράλληλα ειδικά με τις συνθήκες της πανδημίας με τον κορονοϊό δεν έχει λόγο να πιέζεται για να δώσει έναν κομβικό του παίκτη. Επιζητά - εάν και εφόσον αποχωρήσει ο Τσιμίκας - αυτό να γίνει με τους δικούς του όρους και με όρους που θα ικανοποιούν και τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα