Έρευνα στην ΕΠΟ για τις συνθήκες έκδοσης του δελτίου του Ντουρμισάι

Έρευνα στην ΕΠΟ για τις συνθήκες έκδοσης του δελτίου του Ντουρμισάι

Gazzetta team
Έρευνα στην ΕΠΟ για τις συνθήκες έκδοσης του δελτίου του Ντουρμισάι

bet365

Την απόφαση διενέργειας ελέγχου για την έκδοση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ με σκοπό την απόδοση ευθυνών.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παρά την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβάλει στην ΠΑΕ Άρης η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, η ΕΠΟ προχώρησε στην έκδοση δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι κι αυτή η ενέργειά της επέσυρε το χρηματικό πρόστιμο των 470.000 ελβετικών φράγκων. Πλέον στην ομοσπονδία σκοπεύουν να διερευνήσουν την υπόθεση και να αναζητήσουν ευθύνες, αναλαμβάνοντας έτσι και το βάρος της ευθύνης για την έκδοση δελτίου στον ποδοσφαιριστή το οποίο πέρασε από πολλά κύματα, καθώς αρχικά είχε εκδοθεί, στη συνέχεια ανακλήθηκε από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την επανενεργοποίηση του.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED