Λίγκα: Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τις ομαδικές προπονήσεις, θα επιτρέπει κι ασκήσεις με μπάλα

Δημήτρης Τομαράς
Λίγκα: Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τις ομαδικές προπονήσεις, θα επιτρέπει κι ασκήσεις με μπάλα

bet365

Η αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ θα δώσει το ΟΚ με το σχετικό πρωτόκολλο των ομαδικών ποδοσφαιρικών προπονήσεων την Κυριακή και οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν ασκήσεις με μπάλα αλλά με προσοχή.

Η Λίγκα έχει ήδη στείλει το πρωτόκολλό της για τις ομαδικές προπονήσεις και την επανέναρξή τους. Το πρωτόκολλο αυτό θα το δει η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ για να απαντήσει θετικά την Κυριακή για προπονήσεις από την Τρίτη και μετά. Οπότε ουσιαστικά την Κυριακή θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις / ενημερώσεις.

Εδώ βέβαια υπήρξε και ένα σημαντικό ερώτημα. Τι γίνεται με τις ασκήσεις με την μπάλα και κυρίως τα διπλά; Εκεί όπου αναγκαστικά υπάρχουν επαφές αλλά και αρκετοί παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα επιτρέπονται και ασκήσεις με την μπάλα, δοκιμές συστημάτων αλλά και προπονητικά διπλά. Όλα αυτά όμως με σωστό προγραμματισμό, προσοχή και φυσικά να μην υπάρχουν περιττές επαφές, όπως αγκαλιές ή άλλες σχετικές κινήσεις.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED